Magyar foci

„Ha igazi kispestiek vagytok, tartsatok ki a csapat mellett” – mondta a Honvéd-drukkereknek a rivális Vasas játékosa

A Vasas elég simán verte 3-0-ra a Budapest Honvédot az NB II-ben hétfőn, a lefújás után pedig rendkívül szokatlan dolog történt a csakfoci.hu cikke szerint: az angyalföldiek egyik játékosa vigasztalta a kispesti szurkolókat. Baráth Botond intézett pár szót egy megafonon keresztül a vendégdrukkerekhez, a 11-szeres válogatott védő korábban két időszakban is erősítette a Honvédot, tagja volt a 2017-ben bajnoki címet nyert csapatnak.

Ha igazi kispestiek vagytok, tartsatok ki a csapat mellett. Tudom, hogy most nagyon rossz, nagyon nehéz nektek, de kitartást! Ti küzdötök, mindent beleadtok ezért a csapatért. Tartsatok ki és ugyanígy csináljátok! Mindent bele!

– mondta a csakfoci.hu-ra felkerült videó alapján Baráth.

A cikk szerint a Vasas szurkolói közül nem mindenki nézte mindezt jó szemmel.

„Szó sem volt arról, hogy bárkivel tiszteletlen szerettem volna lenni, főleg nem a Vasas-szurkolókkal. 13 évet töltöttem el a Honvédnál, ez a nevelőegyesületem, része a múltamnak, a kispesti drukkerek köszöntöttek, én pedig viszonoztam. A megjelent információkkal ellentétben nem ünnepeltem velük és nem is ünnepeltettem magam, arra kértek, hogy intézzek feléjük néhány szót, amit a pillanat hevében megtettem, utólag belátom, hogy nem kellett volna” – mondta a klub honlapjának Baráth, aki hozzátette, sajnálja, ha bárkit is megbántott, és minden edzésen, valamint mérkőzésen a Vasas sikereiért dolgozik.

14 fordulót követően a Vasas a harmadik helyen áll az NB II-ben, míg a Honvéd csak a 13.

Kapcsolódó
A magyar foci feltámadása Felcsúton kezdődött Szöllősi György szerint
Abból lett mindaz, ami magyarok millióinak szerez nagy élményeket.
Olvasói sztorik