Magyar foci

Kiderült, melyik NB II-es focicsapat meccseit nézi Szoboszlai Dominik

Suhaimi Abdullah / NurPhoto / NurPhoto via AFP
Suhaimi Abdullah / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Szoboszlai Dominik különleges interjúban ismerte be, hogy egy NB II-es csapat mérkőzéseit szokta nézni.

A Fodbal névre hallgató YouTube-csatorna készítői látogattak el a magyar válogatott csapatkapitányához, ahol szóba került a taktika, beilleszkedés és profi hozzáállás kérdései mellett az is, hogy szokott-e focit nézni a középpályás. Erre Szoboszlai elárulta, hogy csak ritkán, inkább a barátai meccseit kapcsolja csak be.

Ritkán nézek focit, inkább akkor szoktam, ha egy haverom játszik. Most például egyikük az NB II-ben játszik, néha meg szoktam nézni YouTube-on. Van egy ötfős társaság, csoportos hívásban szoktuk közösen követni négyen az ötödik barátunkat. Mindenki figyeli az én meccseimet is, kivéve, ha egy időben játszunk

– mesélte a válogatott futballista.

Természetesen mindenki azonnal kutakodni kezdett, vajon melyik egyesületről is lehet szó, a Csakfoci pedig meg is találta: a Kozármislenyben szereplő Tóth Zoltán az a bizonyos haver. A 23 éves játékos korábban Szoboszlai csapattársa volt az MTK Budapest, valamint a Főnix-Gold FC utánpótlásában, innen ered a barátság is. A másodosztályú csapat egyébként vette a lapot, mert közösségi oldalán ki is írta, hogy ha arra jár Szoboszlai, szívesen adnak neki egy Tóth Zoltán-mezt.

Tóth Zoltán meze egyébként szurkolói körökben is kapós lehet, 11 meccsen két gól és két gólpassz a mérlege a csapatban, amely holtversenyben harmadik helyen áll a bajnokságban, négy pontra a feljutó helyektől.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik