Magyar foci

Stankovic: Nem volt mit mondanom a játékosaimnak egy ilyen pályán, ilyen körülmények között

M4 Sport
M4 Sport

Első vereségét szenvedte el Dejan Stankoviccsal az FTC, amely 2-1-re kikapott a Kecskeméttől, amely a két csapat legutóbbi öt bajnokijából hármat is megnyert.

A meccset nagyon mély talajon játszották, Szabó István, a kecskemétiek edzője azt mondta, két hétig ők sem tudtak felmenni a pályára, annyira rossz állapotban volt.

Stankovic a vereség után úgy fogalmazott, már a Fradi-drukkerek is tudhatják, hogy nem szokott siránkozni, de most fel sem pattant a kispadról, mert nem tudott érdemben hozzászólni a meccshez.

Nem volt mit mondanom a játékosaimnak egy ilyen pályán, ilyen körülmények között. Annak örülök, hogy senkinek nem esett komolyabb baja, nem történt sérülés. Lehet, hogy valakinek a jövőben ellenőriznie kellene a pályát, hogy játékra alkalmas-e.

Kizárólag a játékosok testi épségének védelmében, és nemcsak az én csapatomról van szó, hanem az ellenfél játékosairól ugyanúgy. Ettől függetlenül gratulálok az ellenfélnek, jobban alkalmazkodtak a pályához. (…) Ezt a mérkőzést nem fogjuk kielemezni, mert nincs rajta mit” – idézte az NSO a Ferencváros edzőjét.

A Fradi a vereség ellenére is maradt az élen, ugyanannyi pontja van, mint a Paksnak, de a címvédő eggyel kevesebb meccset játszott. A Kecskemét a győzelem után a 8. a tabellán, de csak négy pontra van a harmadik Újpesttől.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik