Magyar foci

„Kurva gyenge” – megint kikapott a Kisvárda

kisvardafc.hu
kisvardafc.hu

A Zalaegerszeg Sajbán Máté pár lépésről szerzett góljával nyerni tudott Kisvárdán (eg szöglet utáni kipattanót értékesített), így megelőzte a Mezőkövesdet és feljött a tizedik helyre. A hazai csapat, amelynek a 94. perc végén kimaradt egy ziccere, maradt az utolsó.

A gyep problémái miatt a Kisvárda mindössze a második meccsét játszotta hazai pályán a bajnoki szezonban. A Mezőkövesd ellen jött a három pont, most viszont nullázott Mátyus János csapata, a drukkerek pedig ki is fejezték a nemtetszésüket,

a végén „kurva gyenge” és „hol a csapatunk?” skandálást is lehetett hallani.

A Kisvárda 2018-as feljutása óta állandó tagja az NB I-es mezőnynek, 2022-ben pedig ezüstérmes volt a csapat. Most ugyanakkor 12 forduló alatt csak egyszer nyert és már kilencszer kikapott, és már túl van egy edzőváltáson is.

A ZTE április óta először hozott le úgy bajnokit, hogy nem kapott gólt. Akkor is a Kisvárdával játszott, annak a mérkőzésnek 0-0 lett a vége.

Kapcsolódó
Szürreális interjút adott a Bayern-edző, nem kímélte Matthäusékat
Thomas Tuchel csipkelődve megjegyezte, nem is volt rossz csapata ahhoz képest, hogy semmit nem fejlődik az irányítása alatt.

NB I, 12. forduló

Kisvárda Master Good-ZTE FC 0-1 (0-0)
Kisvárda, 1820 néző, v.: Bognár

 

Kisvárda Master Good: Kovács M. – Cipetic, Jovicic, Széles, Alic – Melnyik, Ötvös – Navrátil (Ilievski, 77.), Nikolov (Makowski, 70.), Camaj (Vida, 70.) – Balogh N. (Czékus, 84.)

ZTE FC: Dombó – Todoroski (Huszti, 57.), Szafronov, Evangelu, Csóka, Medgyes (Croizet, a szünetben) – Soltész (Meshack, 57.), Szendrei (Sankovic, 64.), Bedi – Sajbán, Németh N. (Mance, a szünetben)

gólszerző: Sajbán (73.)
sárga lap: Ötvös (4.), Melnyik (84.), illetve Todoroski (7.), Medgyes (41.), Meshack (92.)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik