Magyar foci

Szappanos megindokolta, miért ünnepelte a Honvéd-tábor előtt a kupatovábbjutást

M4 Sport
M4 Sport

Hiába vezetett kétszer is a rendes játékidőben a Paks az NB II-es Budapest Honvéd ellen a Magyar Kupában, Bobál Gergely a 95. percben hosszabbításra mentette a meccset. A kétszer 15 perc ráadás során nem született döntés, így végül jöhettek a büntetők, amely során egyedül Kocsis Gergely rontott, a korábbi kispesti kapus, a már a Paksot erősítő Szappanos Péter védett.

Szappanos nem fogta vissza magát, a hazai Honvéd-tábor előtt kezdett ünneplésbe, ami érthetően elég komoly indulatokat váltott ki a szurkolókból is. Az M4-nek nyilatkozott a történtekről:

Vegyes érzelmekkel érkeztem, aztán ezek hamar letisztázódtak, ugyanis nem kaptam baráti fogadtatást. 120 percig válogatott szidalmakat kaptam, ez szabadult fel egy kicsit bennem a végén. Örülök a továbbjutásnak, és megyünk tovább

nyilatkozta a kapus, aki 2021 és 2023 között védett Kispesten, ám az előző szezonban volt egy időszak, amikor a második csapathoz küldte a klub, miközben, bár nem nevezték meg, de egy kemény hangvételű közleményben üzentek neki. A bajnoki hajrára aztán visszatért a kapuba, de a Honvéd végül kiesett az élvonalból, Szappanos pedig a nyáron a Pakshoz igazolt.

A Paks a nyolcaddöntőben az Újpesttel találkozik.

Kapcsolódó
Le a megbotránkoztató, obszcén kifejezésekkel! – odacsapott az MLSZ
Négy élvonalbeli és két másodosztályú klub is pénzbüntetést kapott.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik