Magyar foci

Dibusz a végén már több lövést is csak szemmel vert

Koszticsák Szilárd / MTI
Koszticsák Szilárd / MTI
A Ferencváros 2-2-es döntetlent játszott csütörtökön a legutóbbi döntős olasz Fiorentina vendégeként a labdarúgó Konferencia Liga csoportkörének második fordulójában, de így is élen maradt a négyesében.

„Nagyon örülök az eredménynek és a srácok teljesítményének. Nehéz lett a vége, de 65-70 percig jól tartottuk magunkat. Aztán sajnos elfáradtunk, hátra szorultunk, nehéz volt kivédekezni a végét” – nyilatkozta az M4 Sport kamerája előtt Dejan Stankovic, a Ferencváros szerb edzője.

Hozzátette, olyan meccs volt, amelyen mindegyik fél nyerhetett volna egy-egy góllal.

Ezt a döntetlent úgy kell felfogni, hogy egy plusz ponttal megyünk haza. Látom a potenciált a srácokban, de egyértelmű, hogy kell még javítani a játékunkon.

Az első gólt szerző Varga Barnabás nem volt maradéktalanul boldog a lefújást követően.

„Mindig van hiányérzet az emberben, ha hosszabbításos góllal hagy itt két pontot. Az első félidőben kifejezetten jól játszottunk, minden működött. De még a második félidőben is, amíg bírtuk szusszal. Aztán 2-0-s előnynél elfáradtunk, utána nyilvánvaló volt, hogy beszorítanak minket. Sajnáljuk, hogy nem sikerült” – mondta.

Dibusz Dénes szerint 60 percig nagyon jól játszott a Ferencváros, ebben az időszakban tempóban és játékintenzitásban is felvette a versenyt ellenfelével.

„Azt az edzőnk is elmondta, hogy nem fogjuk ezt a tempót végig bírni. Megtettük, ami tőlünk telt, mindenki csúszott-mászott, de a végén sok olyan szituáció volt, aminek bármi lehetett volna a vége, akkor már több lövést is csak szemmel vertem.”

Kapcsolódó
Kiütés helyett ikszelt a Fradi a Fiorentinával
Kiütés is lehetett volna, a végén izgulni kellett az egy pontért is.
Olvasói sztorik