Magyar foci

Bognár István: Talán hat gólra nem szolgáltunk rá

Illyés Tibor / MTI
Illyés Tibor / MTI
A címvédő Ferencváros rendkívül magabiztos, 6-1-es győzelmet aratott az MTK otthonában a labdarúgó NB I nyolcadik fordulójának szombati játéknapján. A kék-fehérek középpályása, Bognár István szerint egy csapat már kapott hat gólt a Fraditől, és utána nagy szériába kezdett.

A mérkőzés legnagyobb gólját Henry Wingo szerezte, aki 26 méterről szétbombázta a bal felső sarkot.

„Bár rosszul kezdtünk, de büszke vagyok a csapatra, hogy így reagáltunk erre és ennyire tudtunk végül dominálni. Összességében nagyon jól játszottunk. A gólom? Azt hiszem, ez volt életem egyik legjobb lövése” – nyilatkozta az M4 Sportnak az amerikai védő.

Az MTK 1-0-ra még vezetett, a gólt Bognár István szerezte, aki sportszerűen elismerte, az eredmény nem véletlen, a jobbik csapat nyert.

„Talán hat gólra nem szolgáltunk rá, de ilyen a foci. Az első félidőben jól kezdtünk, de a támadójátékunk a vezető gólunk ellenére semmit sem mutatott. A félidőben próbáltunk változtatni, de hamar kaptunk újabb két gólt. Mentünk becsülettel, de nagyon rossz lejátszani egy ilyen mérkőzés utolsó 20 percét.

Szerettünk volna nyerni, jó passzban voltunk. Megyünk tovább: egy Bognár-csapat már kapott hat gólt a Fraditól, aztán jó sorozatot kezdett

– utalt arra, hogy az édesapja vezette Paks is 6-1-es vereséget szenvedett augusztus végén az üllői úton, azóta viszont zsinórban négy mérkőzést is megnyert.

NB I, 8. forduló

MTK Budapest – Ferencvárosi TC 1-6 (1-2)
Új Hidegkuti Nándor Stadion, 5322 néző
v.: Berke
MTK: Demjén – Hej, Kádár, Bobál D. – Kovács M., Kata (Zuigéber, 88.), Thiam (Kocsis, 56.), Kosznovszky (Spalek, 70.), Antonov (Kovács P., a szünetben) – Bognár I., Németh K. (Stieber Z., a szünetben)
Ferencváros: Dibusz – Makreckis (Pászka, 78.), Wingo, Abena, Ramírez (Civic, 69.) – Ben Romhdane (Besic, 69.), Sigér (Baráth, 78.) – Abu Fani, Zachariassen, Marquinhos – Varga B. (Pesic, 78.)
gól: Bognár I. (12.), illetve Varga B. (23.), Marquinhos (41., 55.), Wingo (63.), Abu Fani (85.), Pesic (92.)
sárga lap: Kata (46.), illetve Makreckis (58.)

Kapcsolódó
Edzőmeccsé degradálta a Fradi az MTK elleni rangadót
Az MTK több gólt kapott, mint az eddigi hét fordulóban összesen.
Olvasói sztorik