Magyar foci

Botlott a Honvéd, a Budafok vezeti az NB II-t

kozarmislenyfc.hu
kozarmislenyfc.hu

A Vasas nyert 2-0-ra a  Gyirmót ellen, a Budapest Honvéd 1-1-re végzett a Soroksár vendégeként a labdarúgó NB II 8. fordulójában, míg a Tiszakécske ellen győztes Budafok a másodosztály élére ugrott.

Közben a Kozármisleny sokáig vezetett a Mosonmagyaróvár vendégeként és ezzel a bajnokság első helyén állt, de végül 1-1-et játszott.

Két 16 pontos csapat van jelenleg, a Budafok, illetve a Szegeden ikszelő Nyíregyháza, előbbi mellett szól a több győzelem. Aczél Zoltán csapata, a Kozármisleny sokáig az első helyen állt, de miután a Mosonmagyaróvár kiegyenlített, az ötödik helyre esett vissza. Az élen állókat egyébként visszaelőzheti a Győr, amely majd a Haladással játszik vasárnap.

Ami az élvonalból érkező csapatokat illeti, a Vasas győzelme ellenére is a negyedik, míg a Honvéd a kilencedik helyen áll.

Közel nyolcvan percet emberhátrányban játszva mentett pontot a Haladás Győrben. A vendégek már az első komolyabb helyzetben emberhátrányba kerültek, ugyanis a hatodik percben Predrag Bosnjak kézzel ért a labdához a tizenhatoson belül, ezért kiállították, a büntetőt pedig Claudiu Bumba értékesítette.   A szünet után egyenlített a Haladás, majd a 82. percben rendeződtek az erőviszonyok, mivel a győriek brazil támadóját, Riquelmét is leküldte a pályáról a játékvezető.

Kapcsolódó
Szürreális meccsen, a 99. percben szerzett góllal egyenlített a Vidi a ZTE ellen
A zalaegerszegiek kapusa, Senkó Zsombor óriásit hibázott a végén, ez a csapata két pontjába került.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik