Magyar foci

Kétszer harminc percig tartott a magyar focimeccs, mert a bírónak másik pályán akadt dolga

A nogradifutball.hu cikke szerint kétszer 30 percig tartott a megye II-ben rendezett Varsány-Karancsalja bajnoki. A 14 órára kiírt találkozóra ugyanis olyan játékvezetői hármast jelöltek ki, akiknek 16 órától a Karancsberény-Karancslapujtő II találkozón is dirigálniuk kellett.

A varsányi összecsapás azonban még csúszott is félórát, ugyanis a vendégcsapat játékengedélyeit otthon felejtették, ezt követően jött a döntés, hogy kétszer 30 perc lesz a meccs, ami végül 1-1-es döntetlennel ért véget.

„Az ellenfél otthon felejtette az igazolást, ezért csúszott az egész meccskezdés. Ezzel abszolút semmi probléma nincs, bárkivel megeshet, bármikor.

De! Hogy lehet az, hogy ez miatt kétszer harminc percet játsszon a két csapat, mert a következő mérkőzésre nem érnek oda a játékvezetők?! Erre hivatkozva! Ez kit érdekel? Ki az a … ember, aki ilyen küldést mer csinálni!? Focizott ő valaha? Hogy gondolta ezt?

– idézi a hazaiak edzőjét, Báránkó Gábort a nogradifutball.hu, aki további furcsaságokra is felhívta a figyelmet.

„Tizennégy órakor volt nálunk a mérkőzés, Karancsberényben tizenhat órakor. A versenykiírás nem kétszer negyvenöt perc? Bődületes, amit meg mernek néha csinálni a csapatokkal ezek az emberek! Aztán a jegyzőkönyv… Nem valós dolgok voltak benne mérkőzés után az adatbankon! 71. illetve 72. percben cserék… Nem is tartott addig a mérkőzés! Vagy talán tisztára akarta mosni magát Zsély sporttárs is?! Valamikor vasárnap este tizenegy órakor módosítva lett minden a valós történtekhez! Nyilván a nagy kommentháború meghozta gyümölcsét, hogy ajaj, itt baj van, tegyünk rendet gyorsan!” – mondta Báránkó, aki szerint azért alakulhatott így, mert két nem jól szereplő csapat találkozott egymással, biztosan „jó ez így nekik”.

A vendégcsapatot edző Lantos Zsolt elnézést kért, amiért otthon hagyta a játékengedélyeket, de megjegyezte, a bíróküldés miatt eleve kétszer 35 perc lett volna a találkozó.

Kapcsolódó
Sallai a szaúdi ajánlatról: Szerettem volna tovább kergetni a gyerekkori álmom
A magyar válogatott támadó úgy érzi, nem jött még el az ideje annak, hogy Szaúd-Arábiába igazoljon, inkább az európai topfutballban szeretne feljebb lépni.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik