Magyar foci

Tizenegyesekkel kikapott, nem juthat tovább a Ferencváros a női BL selejtezőjében

Hanna Bardo / MTI / PAP
Hanna Bardo / MTI / PAP

A Ferencváros tizenegyesekkel kikapott a női labdarúgó Bajnokok Ligája-selejtező bajnoki ágának első fordulójában, így nem juthat tovább.

Az európai szövetség (UEFA) honlapja szerint a magyar csapat Vágó Fanny találatával a 14. percben vezetést szerzett az FC Kirjat Gat ellen, az izraeli együttes öt percre rá egyenlített. Egy óra játékidő elteltével tíz főre fogyatkozott a rivális, az eredmény azonban nem változott, így következett a hosszabbítás.

Ott Németh Diána a 112. percben ismét előnyhöz juttatta a magyar bajnokot, ám két perccel később a Kirjat Gat tizenegyespárbajra mentette az összecsapást.

Ebben Csigi Eszter, Vágó és Nadia Stanovic pontrúgását is hárította az izraeli csapat hálóőre, miközben a rivális nem hibázott, így Németh sikeres kísérlete is csak a 3-1-es vereséghez volt elég.

A harmadik helyért szombaton a házigazda román Universitatea Olimpia Cluj vagy a szlovák Spartak Myjava lesz a Ferencváros ellenfele, amely szerdai vereségével nem juthat tovább. A csoportból az első helyezett folytathatja.

A női BL-selejtezőben két fordulót rendeznek.

Kapcsolódó
Stankovic ígérete a Fradi-drukkereknek: Az én csapatom sosem adja fel
A szerb szakember nagyon élvezi, hogy állandó győzelmi kényszerben van a Ferencváros.

Női Bajnokok Ligája-selejtező, 1. kör, 1. mérkőzés

FTC-Telekom – Kyriat Gat SC 2-2 (1-1, 2-2) – 11-esekkel: 1-3

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik