Magyar foci

„Ultimátumot sem a vezetés, sem bárki más nem ad a szurkolóknak” – megvan a ZTE-szurkolók válasza az ultimátumra

Katona Tibor / MTI
Katona Tibor / MTI

Parázs hangulatú szurkolói ankétot tartott a Zalaegerszeg focicsapata, amely során egyrészt megszellőztette esetleges távozását a tulajdonos, Végh Gábor is.

A szurkolók magatartását kifogásolta az elnök, valamint Sallói István sportigazgató is, így aztán a szokásos megbeszélések helyett amolyan ultimátumot kaptak a drukkerek: vagy változtatnak a viselkedésükön, vagy távozik a tulajdonos-elnök, Végh. Nem kellett sokat várni a szurkolók válaszára, a Facebook-oldalukon mindenki számára egyértelművé tették az álláspontjukat.

„Lehet, hogy mi értelmezzük félre és az emlékezetünk csal, de a ZTE szurkolói úgy tudják, hogy a futball a szurkolókért van. Valószínűleg a ZTE vezetése a tegnap elhangzottakkal azt szeretné mondani, hogy KÖSZÖNIK SZÉPEN A MINDEN MECCSRE KILÁTOGATÓ, ELUTAZÓ SZURKOLÓKNAK, HOGY A FELSOROLT PROBLÉMÁK ELLENÉRE IS MINDIG JELEN VANNAK!
A szerepek nem cserélődtek fel, nem a nyúl viszi a puskát!

Ultimátumot sem a vezetés, sem bárki más NEM ad a szurkolóknak! Követeléseink és elvárásaink nekünk lehetnek, ők pedig ezeket próbálhatják teljesíteni legjobb tudásuk szerint. Tehát ha valami nem fog nekünk tetszeni a jövőben, annak hangot fogunk adni, ahogy azt közöltük tegnap is, és leszarunk mindenféle nyilvánosság előtt játszott színjátékot

– áll a közleményben.

Azt egyelőre nehéz kiszűrni mindebből, hogy hol tart az ügy, mindenesetre nem segíti a békülést sem az ankét hangulata, sem ez a válasz.

Kapcsolódó
A ZTE tulajdonosa belebegtette a távozását
Végh Gábornak egyáltalán nem tetszik az a stílus, ami kezd eluralkodni a szurkolók között. A csapat gyengén rajtolt, öt meccsen mindössze három pontot szerzett.
Olvasói sztorik