Magyar foci

Hiába cserélt kapust a büntető miatt, így is kikapott a Honvéd

A Szombathelyi Haladás 2-1-re győzött a Budapesti Honvéd ellen.

Egy rendkívül gyenge első félidő után Bocskay Bertalan egy szép szabadrúgással szerzett előnyt a hazaiaknak, de ettől a vendégek lettek aktívabbak és a 78. percben, a csereként beálló Jancsó András fejese a lécről kipattant, de Mohos Barnabás eszmélt elsőként és kihagyhatatlan helyzetbe hozta Jancsót.

Elveszítette a fejét a Honvéd, több hevesen megvívott párharc után Kovács Nikolasz csúszott be úgy, hogy a jobb lába nyújtva volt, a talpa pedig az ellenfél lábát találta telibe. Zimmermann Márió játékvezető azonnal felmutatta a piros lapot adott érte. Az utolsó percekben Bocskay hibázott nagyot, mert a szintén csereként beálló Csernik Kornél lábát kihúzta a tizenhatoson belül.

Pinezits Máté vezetőedző megpróbálta meglepni az ellenfelet és lehozta Dúzs Gellért kapust, hogy az utolsó 5-6 percben már Tomás Tujvel védjen. A büntetőt azonban ő sem tudta hárítani, jobbra vetődött, Csernik viszont a másik oldalra rúgta a labdát. Az utolsó percekben még egy nagy kakaskodás történt, amely végén a Haladás vezetőedzője, Alekszandar Jovics piros lapot kapott, de a végeredmény nem változott már.

Olvasói sztorik