A következő élő közvetítés része Kiütéses győzelmével fél lábbal a csoportkörben a Ferencváros

Tükörsima győzelmet aratott a Ferencváros Vilniusban

fradi.hu
fradi.hu

A Ferencváros 4-0-ra győzött a Zalgiris vendégeként csütörtök este, az európai Konferencia Liga utolsó selejtezős fordulójában.

Hamar előnybe került a Fradi, mivel a magas letámadása nagyon nem ízlett a litván csapatnak, az első súlyos hiba után pedig Adama Traoré az ingyen kapott labdából gólt lőtt, szépen tekert a jobb fölsőbe. Megpróbált ugyan egyenlíteni a Zalgiris, de az FTC teljesen megfojtotta a játékát, amivel uralta a meccset, így a párharcot is.

Szünet után azonnal lesgólt lőtt Varga Barnabás, de tíz perccel később minden eldőlt enélkül is. A labdát szerző Marquinhost lerántotta Gorobsov, amiért a játékvezető piros lapot és kiállítást ítélet. A büntetőt értékesítette Varga, így emberelőnyben játszhatott a Fradi még 30 percet, ráadásul 2-0-ra vezetett. A Ferencvárosba a 70. percben beállt Tokmac és Pesic is, akik kulcsfontosságú szereplőknek bizonyultak a további találatokhoz.

Pesic hat perccel beállása után gólt lőtt, miután pocsékul adott haza egy labdát Mamic, a Fradi légiósa pedig debütáló meccsén könnyedén talált be. Tokmac pedig egy ragyogó sarkazással hozta helyzetbe Traorét, akinek közvetlen közelről már nem volt nehéz dolga.

Az FTC így kiütéses győzelmet aratott az első mérkőzésen és lényegében fél lábbal a Konferencia Liga csoportkörében van már.

Vissza a közvetítéshez
Olvasói sztorik