Magyar foci

Máté Csaba: Talán egy kicsit feladták a meccset a végén

Kovács Tamás / MTI
Kovács Tamás / MTI

A Ferencváros 4-0-ra győzött a Zalgiris vendégeként csütörtök este, az európai Konferencia Liga utolsó selejtezős fordulójában.

Nagyjából az történt végig a mérkőzésen, amit a Fradi akart, de még inkább igaz lett ez a 62. perctől, amikor kiállították a hazaiaktól Nicolas Gorobsovot, ráadásul a megítélt büntetőt is értékesítette Varga Barnabás. Végül négy gólig meg sem állt az FTC, így aztán Máté Csaba vezetőedző elégedetten értékelhetett.

Több lehetőségünk volt, mint amire számítottunk a meccs előtt. Tíz emberrel maradt az ellenfél, talán egy kicsit feladták a meccset a végén, talán pár gól bennünk is maradt, de ne legyünk telhetetlenek. Készültünk, hogy labdát tudunk szerezni az ellenfél térfelén, születtek ebből gólok is

– mondta az M4 Sportnak a szakember.

Az interjúban megjegyezte, hogy egyelőre a Paks elleni találkozó kerül a fókuszba, ahol többen is lehetőséget kaphatnak azok közül, akik kevesebb játékpercet kaptak az idényben. Az európai Konferencia Ligában legközelebb augusztus 31-én szerepel a Ferencváros, ekkor ugyanis hazai pályán fogadja a Zalgirist a visszavágón.

Olvasói sztorik