Magyar foci

Egy fontos célt nem tudott teljesíteni a Fradi

Illyés Tibor / FTC
Illyés Tibor / FTC

Az idegenbeli 6-1-es győzelem után, ha kissé nyögvenyelősen is, de hazai pályán is nyert a Ferencváros 2-1-re a máltai Hamrun Spartans ellen, és bejutott a Konferencia Liga-selejtező rájátszásába, ahol a litván Zalgiris lesz az ellenfele. Máté Csaba vezetőedző azt mondta a meccset követően, hogy mindenképp pozitívum, hogy kettős győzelemmel sikerült továbbjutni.

Azt a célt viszont nem tudtuk teljesíteni, hogy ne kapjunk gólt, de sikerült fordítani.

Talán a kinti meccsen hatékonyabbak voltunk, ez csütörtökön nem volt igaz, több gól is a lábunkban maradt, ám annak mindenképp örülnünk kell, hogy kettős győzelemmel sikerült bejutnunk a rájátszásba” – nyilatkozta a klub hivatalos honlapján.

A szakember elmondta, küldtek megfigyelőt a Zalgiris mérkőzésére is, hiszen igyekeznek minél jobban felkészülni a következő ellenfélből.

„Alaposan ki kell elemezni őket, ez egy rájátszás lesz, ahol nüanszok döntenek. Vannak nehezítő körülmények, ott is műfüves pályán játszunk majd például. Egyetlen lépés választja el a csapatot a csoportkörtől, azt gondolom, ez ebben az időszakban akár sikerként is értékelhető.”

Kapcsolódó
A KO-vereség után úgy érzi a Debrecen edzője, kiégett a csapata
Blagojevic azt mondta, a tanulságokat inkább megtartja magának.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik