Magyar foci

Bogdán Ádám: Nyitva hagytam az ajtót, hogy még játsszak, de kinyitottam egy másikat is

Szigetváry Zsolt / MTI
Szigetváry Zsolt / MTI

Egyelőre nem lehet tudni, folytatja-e a pályafutását Bogdán Ádám.

A 35 éves kapus szerződése lejártával elhagyta a Ferencvárost, így szabadon igazolható. Ennek ellenére augusztus közepén sincs még új csapata, miközben arról is pletykák keringtek korábban, hogy esetleg vissza is vonulhat. A Sportál egyenesen rákérdezette a folytatásra, a kapus pedig kitérő választ adott.

Érdekes a helyzet, nyitva hagytam az ajtót ahhoz, hogy még játsszak, de kinyitottam egy másikat is, hogy a következő fejezetet elkezdjem. Nyilván a futballban szeretnék valamilyen szerepet vállalni, de először tapasztalatokat kell gyűjtenem és képeznem magam, jelentkeztem is egy-két kurzusra. Nem jelentettem be a visszavonulásomat, mert bármikor bármi történhet. Várakozó állásponton vagyok

mondta a kapus a portálnak.

Bogdán a Vasasban kapta első rofi szerződését, de tehetségére már korán felfigyeltek, így 20 éves korában az angol Bolton Wanderers játékosa lett. Egy kölcsönben töltött évet leszámítva egészen 2015-ig szerepelt a csapatban, több mint száz mérkőzésen védte a kaput, mielőtt a Liverpoolba igazolt. Kloppéknál néhány balul sikerült kupameccs után már alig találkozhatott, mivel előbb a Wigan, majd a Hibernian kapusa lett. Miután lejárt a liverpooli szerződése, még egy évet védett a skót csapatban, majd hazatért és a Fradiban harcolt Dibusz Dénessel a játékpercekért. Nyáron a zöld-fehéreknél is lejárt a szerződése, így jelenleg nincs csapata.

Kapcsolódó
103-szoros válogatott edző érkezhet a Fradi kispadjára
Szerb szakembert kaphat a magyar bajnok Dejan Stankovic személyében.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik