Magyar foci

Edzője szerint nemzetközi szintű futómennyiséggel esett ki a ZTE

Katona Tibor / MTI
Katona Tibor / MTI
A Zalaegerszeg csütörtökön a hazai visszavágón 2-1-re kikapott a horvát NK Osijektől a labdarúgó Konferencia Liga selejtezőjének második fordulójában, így kettős vereséggel, 3-1-es összesítéssel búcsúzott. Boér Gábor edző a kiesés ellenére büszke a tanítványaira.

„Nagyon büszke vagyok a csapatra, óriásit dolgoztak a játékosok a mérkőzésen. Nagyon sokszor olyan helyzetbe kerültünk, amikor közel voltunk a céljainkhoz. Eltüntettük a különbségeket, hiszen egy magasabban jegyzett csapat volt az ellenfél. A támadózónában nem voltunk megint elég hatékonyak, a beadásainknál és a rögzített szituációknál is pontatlanok voltunk” – nyilatkozta Boér Gábor a Zaol.hu portálnak.

A szakember szerint csapata hatalmas energiát fektetett a meccsbe, és nemzetközi szintű futómennyiséggel sokszor az európai szinten is jó ellenfél fölé tudott kerekedni.

„Nekem az első gól furcsa volt, hiszen az asszisztens mintha azt jelezte volna, hogy majd leellenőrzik, holott nincs VAR ebben a sorozatban” – utalt arra, hogy az eszékiek találata erősen vitatható, lesgyanús akció során született.

Kapcsolódó
Legalább egy gól összejött, kettős vereséggel esett ki a ZTE az eszékiek ellen
Legalább 262 perc elteltével megszületett az Egerszeg szezonbeli első gólja.
Olvasói sztorik