Magyar foci

Magyar válogatott védővel erősített a másodosztályú BVSC

Hétfőn szerződést bontott vele a görög Levadiakosz, szerdán aláírt a másodosztályú BVSC labdarúgócsapatához Vinícius Paulo, a Fehérvár korábbi, hétszeres válogatott védője.

A 33 éves magyar válogatott hátvéd 2022 nyarán szerződött a görög élvonalbeli csapathoz, amelyben 23 tétmérkőzésen lépett pályára és egy gólt is szerzett.

Miután klubja kiesett, a vezetők szerződést bontottak vele, ő pedig szabadon igazolható játékosként a másodosztály 2023-24-es idényét győzelemmel kezdő fővárosi együtteshez írt alá.

Tetszett az elképzelés itt a BVSC-nél. A klubnak komoly ambíciói vannak és ilyen helyet kerestem, ahol folytathatom a karrieremet. Úgyhogy nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek és várom már a közös munkát

nyilatkozta.

Vinícius a székesfehérváriakkal kétszer nyert magyar bajnokságot, és egyszer Magyar Kupát. Aztán játszott Uruguayban (Nacional, 2020–2021), Cipruson (APOEL, 2021–2022) és tavaly igazolt a görög élvonalba.

A BVSC a hétvégén 1-0-s győzelemmel nyitott a Szombathelyi Haladás ellen, legközelebb vasárnap 19 órától az ETO FC Győr vendégeként lép pályára.

Olvasói sztorik