Magyar foci

Aláírás előtt az üzlet, amellyel a Fradi duplán jól járna

Az nso.hu az aspor.com.tr információjára alapozva azt írja, a Trabzonspor szerződtetné a Ferencváros testvérpárját, Samy és Ryan Mmaee-t, akikért összesen 4,5 millió eurót ajánl a török csapat. A Trabson tavaly ősszel az Európa Liga csoportkör alkalmával közvetlen tapasztalatot is szerezhetett a két marokkói válogatott labdarúgó kvalitásáról.

Ha a hír, illetve az ajánlat valós, a Fradi több okból sem csinálna rossz üzletet. Egyrészt az egyaránt 2021-ben érkező Mmaee-testvérekért a transfermarkt.com szerint 1,2 millió eurót fizetett a klub, amelynek a 4,5 millió euró majd háromszorosa. Másrészt Ryan Mmaee nem csak a zuhanyhíradó szerint gócpont az öltözőben. A 25 éves támadó magatartását, hozáállását a szurkolók, és az edzői stáb és Fradi-ikon részéről is érte már kritika.

A két marokkói válogatott nem pótolhatatlan. A belső védő posztot a napokban már megerősítette a Ferencváros Ibrahim Cissével, az SM Caen ígéretesnek vélt francia-szenegáli labdarúgójával, míg a csatárposztra leigazolta a magyar gólkirályt, Varga Barnabást, illetve a szerb Alekszandr Pesicet is – bár utóbbi meg is sérült a csapat idei első edzőmeccsén.

Szóval azzal, ha a Bajnokok Ligájára készülő magyar bajnok csomagban passzolja el a Mmaee-testvéreket, a Fradi többszörösen jól járna.

Olvasói sztorik