Magyar foci

Marco Rossi: A múltban ezt a meccset elveszítettük volna, most pontot szereztünk

Koszticsák Szilárd / MTI
Koszticsák Szilárd / MTI

0-0-s döntetlennel folytatta a szereplését a magyar labdarúgó-válogatott az Európa-bajnoki selejtezősorozatban. Marco Rossi csapata ezúttal idegenben, Montenegró vendégeként lépett pályára, de igazán nagy helyzetet ezúttal nem tudott kidolgozni, az ellenfél lehetőségeiben volt több veszély.

„Örülnünk kell ennek az egy pontnak, mert nem játszottunk túl jól. Taktikai szempontból majdnem teljesen megvalósítottuk, amit elterveztünk, viszont nagyon sok játékosomnak rossz napja volt. Nem mindenkinek, de soknak” – mondta az M4-nek Marco Rossi, majd rámutatott egy fontos dologra.

A múltban ezt a meccset elveszítettük volna, most viszont pontot szereztünk, és teljes mértékben versenyben vagyunk továbbra is, ami fontos nekünk.

Az olasz szakember megjegyezte, hogy bár az ellenfél visszahúzódott, és a magyar válogatott jóval többet birtokolta a labdát, mégis Montenegrónak volt több lövése, ami azt jelenti, hogy enm játszott elég hatékonyan a csapata. Úgyhogy ez most egy rossz nap volt, így örülni kell az egy pontnak.

Nem cserélhetjük ki az egész csapatot, nem vagyunk Anglia, se Brazília. Mi a magyar válogatott vagyunk. Jó úton járunk, haladunk, fejlődünk, de nem vagyunk a legmagasabb szinten

– mondta azzal kapcsolatban, hány csere várható a keddi, Litvánia elleni mérkőzésen a kezdőben.

Magyarország két forduló után négy pontot szerezve a G csoport második helyén áll. Szerbia áll az élen kettőből két győzelemmel.

Olvasói sztorik