Magyar foci

Tovább tart a nagytakarítás a Vasasnál, újabb távozókat jelentett be a klub

Illyés Tibor / MTI
Illyés Tibor / MTI

A Vasas csalódást keltő teljesítményt nyújtva utolsó helyen végzett az NB I-ben, így a feljutást követően azonnal kiesett az élvonalból. A kiesés után állománygyűlést tartottak a klubnál, amelyen „drasztikus, a jövőt befolyásoló döntések” hangzottak el, ezek egyike volt, hogy átszabják az NB II-re vonatkozó költségvetést.

Azóta sorra jelenti be a távozókat a Vasas, pénteken pedig újabb négy labdarúgóról közölték, hogy elhagyja a csapatot.

  • Márkvárt Dávid két évet töltött el a csapatnál, tagja volt az élvonalba való feljutást kiharcoló keretnek. A 28 éves középpályás ez idő alatt 65 tétmérkőzésen szerepelt, melyek során 2 gólt szerzett.
  • Hidi Patrik tavaly nyáron érkezett a Budapest Honvéd együttesétől, a 32 éves középpályás azóta 35 tétmérkőzésen 2 gólt szerzett.
  • Géresi Krisztián is egy éve írta alá szerződését Angyalföldön, a 28 éves labdarúgó ősszel 13 tétmeccsen szerepelt, gólt nem szerzett, januártól pedig a Merkantil Bank Ligában érdekelt Szeged-Csanád Grosics Akadémia együttesében játszott kölcsönben.
  • Hegedűs János fél éve szerződött a Vasashoz szabadon igazolható labdarúgóként. A 26 éves játékos a tavaszi szezon során 5 tétmeccsen lépett pályára.
Olvasói sztorik