Magyar foci

Marco Rossi nagyon viccesen tette helyre a kritikusait

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

Marco Rossi visszaszólt azoknak, akik a legutóbbi válogatott kerethirdetéskor kritizálták.

A szövetségi kapitány a RangAdó-gála után az M4 Sportnak adott interjút, ahol a befejezett NB I-es szezon mellett a válogatottról is beszélt. Rossi a legutóbbi kerethirdetéskor újoncokat is behívott, ennek kapcsán pedig érte némi kritika, amiről elmondta, hogy eljut hozzá, de nem lehet mindenkinek a kedvére tenni. Meg is jegyezte gúnyosan, hogyan lehetne mindenki számára örömteli a kerethirdetés.

„Azt szeretném, sőt fogom javasolni a szövetség elnökének, a jövőben másképp intézzük a kerethirdetéseket: jöjjön létre egy bizottság, melyben minden NB I-es csapat két-két szurkolóval képviseltetné magát, bedolgoznának szakértők, az épp állás nélküli edzők, valamint három NB I-ben dolgozó edző, akik rengeteg elfoglaltságuk mellett szorítanának időt arra, hogy tanácsokat adjanak, kiket hívjunk be.

Ez a tanács döntene a keret összetételéről, így mindenki elégedett lenne, én pedig eközben edzegetném a játékosokat, nem lenne vita, kisimulnának a ráncok

mondta Rossi.

A válogatottra júniusban két Európa-bajnoki selejtező vár, előbb 17-én Montenegróban szerepel majd, aztán három nappal később Litvánia ellen lép pályára a Puskás Arénában.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik