Magyar foci

„Ha csak a pénz számított volna, akkor már elfogadtunk volna egy ajánlatot Angliából”

ANP via Getty Images
ANP via Getty Images

Kerkez Milos édesapja, Kerkez Sebastijan egy portugál sportújságban ismerte el, hogy a fia Benficában szeretné folytatni a pályafutását.

Tavasszal végig élt a híresztelés, miszerint a Bajnokok Ligája-negyeddöntős csapat kinézte magának a magyar válogatott játékost. Miután posztjáról eladta Alex Grimaldót a Benfica, már egészen biztosra vették a portugál lapok, hogy ezzel meg is ágyaztak Kerkez érkezésének. A szezon zárultával el is köszönt Instagram-oldalán a balhátvéd az AZ Alkmaar drukkereitől.

Köszönöm szépen a csapattársaimnak, az edzőimnek és különösen a szurkolóknak, hogy kitartottak mellettem és a csapat mellett az idény jó és rossz időszakaiban is

– írta minden közösségi oldalán Kerkez.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kerkez Milos (@miloskerkezofficial) által megosztott bejegyzés

A focista édesapja a Record napilapnak megerősítette azt is, hogy ha a fián múlik, akkor biztosan a Benfica lesz a következő állomás.

„Ha oda kerül, az egy valóra vált álom. A szíve már Benficában van. Több mint 10 ajánlatot kaptunk, ha csak a pénz számított volna, akkor már elfogadtunk volna egyet Angliából”

– idézi az idősebbik Kerkezt a lap.

Hivatalos bejelentés egyelőre nincs, de ezek után meglepő fordulat lenne, ha máshová szerződne. Átigazolásáról egy hete folyamatosan ír a portugál átigazolási piacra szakosodott újságíró, Pedro Almeida is.

Olvasói sztorik