Magyar foci

„Csak a kibaszott gólok és párharcok számítanak” – kiakadt a Vidi edzője

Kovács Tamás / MTI
Kovács Tamás / MTI

Nagyon nehéz helyzetben van a Fehérvár FC labdarúgócsapata, amely 2-1-re kikapott a Puskás Akadémia vendégeként, így sorozatban hetedik bajnokijáén maradt nyeretlen. Két fordulóval a befejezés előtt kiesőhelyen áll, és két pont a hátránya az előtte álló Honvédhoz képest

„Nehéz most magyarázatot találni az egész folyamatra, amiben benne vagyunk. Kötelező meccseket nem tudunk megnyerni. Nem tudok értelmes indokot hozni a szereplésünkre. Küzdött a csapat, de nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket, kulcshelyzetekben pedig gólt, gólokat kaptunk. Nem adjuk fel, de tudjuk, hogy nincs a kezünkben a sorsunk.

Két győzelemmel és szerencsével, vagy ha úgy tetszik, Isten segítségével sikerülhet a bennmaradás

nyilatkozta a lefújás után az M4 Sport kamerái előtt Kovács Dániel kapus.

„Az ötvenedik perc környékéig sikerült tartanunk az előre megbeszélt tervet, azonban akkor a Puskás Akadémia betalált. Sikerült gyorsan egyenlítenünk és nyomás alá is tudtuk helyezni ellenfelünket, sőt, emberelőnybe is kerültünk. Intenzív védekezésre kényszerítettük az ellenfelet, de egy kontrából megkaptuk a második gólt, óriási csalódás számunkra ez az egy eredmény. Nagyon szomorú vagyok, de a legvégsőkig harcolnunk kell a bennmaradásért. Küzdenünk kell a szurkolókért, akik ma is itt voltak mellettünk, de küzdenünk kell azokért is, akik a klubnál minden nap azért dolgoznak, hogy a mi dolgunkat megkönnyítsék. Jól kell játszani a hátralévő két mérkőzésen, meg kell ezeket nyerni és akkor benn tudunk maradni!” – mondta a lefújás után Nego Loic.

A leghatározottabb és legmarkánsabb véleményt azonban Bartosz Grzelak vezetőedző fogalmazta meg, aki szerint nehéz kielemezni a meccset.

„Jobban teljesítettünk, mint az elmúlt mérkőzéseken, most kilencvenkilenc százalékában jobbak voltunk ellenfelünknél. Amikor emberelőnybe kerültünk, nem gondoltam volna, hogy nulla ponttal távozunk.

De ilyen a futball, a kibaszott gólok és párharcok számítanak

– reagált a sajtótájékoztatón a Nemzeti Sport kérdésére, majd bocsánatot kért a nyers fogalmazásért.

Kapcsolódó
Megyei riválisa lökte közelebb a másodosztályhoz a Fehérvárt
A Puskás Akadémia számára elérhető közelségbe került a dobogó.
Olvasói sztorik