Magyar foci

A kiesőhelyen álló Vidi edzője: Egyes játékosokkal el fogunk majd beszélgetni

molfehervarfc.hu
molfehervarfc.hu

Vezetett ugyan egy szerencsés találattal, mégsem tudott nyerni a Fehérvár az NB I 30. fordulójában, a Mezőkövesd elleni, hazai 1-1-es döntetlen pedig azt jelenti, hogy továbbra is utolsó előtti, kiesőhelyen áll a csapat.

A meccset követően Bartosz Grzelak, a Vidi vezetőedzője azt mondta, hogy a hétközi edzésmunkával elégedett volt, és az első félidőben még nagyjából sikerült tartani a meccstervet, de a mezőkövesdi gólra rosszul reagált a csapata.

„Kerestük magunkat a folytatásban, lassúak voltak az összjátékok, senki nem vállalta a felelősséget, mindenki a legközelebbi játékoshoz passzolgatott. A büntetővel megnyerhettük volna a meccset, de azt sem értékesítettük, ez egy vereséggel felérő eredmény számunkra. (…) Volt már ilyen korábban is, hogy, amikor nem a terveink szerint alakul a mérkőzés, akkor elmegy az önbizalom és kicsit megremegnek a lábak, pedig sok tapasztalt játékosunk van. Ezen mindenképpen dolgoznunk kell” – mondta a svéd szakember, akit arról is megkérdeztek, hogy a csapat egy része nem ment ki a lelátó elé megköszönni a drukkereknek a szurkolást, hanem egyből az öltözőbe siettek.

Láttam, hogy nem ment ki mindenki a szurkolóknak megköszönni a biztatást. Ez lélektanilag talán érthető, hiszen mindenkinek óriási csalódás volt ez a mérkőzés. Kell egy kis idő nekem is, hogy leülepedjenek a történtek, de az egyes játékosokkal el fogunk majd beszélgetni erről a szituációról, és ennek megfelelő kezeléséről

mondta Grzelak.

A fehérvári drukkerek egyébként egész sokáig türelmesen nézték a pályán történteket, de a második félidőben már nekiálltak kurvagyengézni.

Olvasói sztorik