Magyar foci

Lisztes: Az Újpest ellen fenomenális érzés gólt szerezni

Illyés Tibor / MTI
Illyés Tibor / MTI

A 17 éves Lisztes Krisztián igazi csodacseréje lett a Ferencvárosnak a tavaszi szezonban: a fiatal csatár ötödször állt be a kispadról, és negyedik gólját szerezte, a mostani találata győzelmet ért csapatának az Újpest elleni rangadón.

Ez volt az eddigi legfontosabb gólom, az Újpest ellen fenomenális érzés gólt szerezni. Nagyon boldog vagyok, és remélem, folytatódik ez a sorozat

nyilatkozta a FradiMédiának Lisztes, aki édesapja után 11 évvel vette be a nagy rivális kapuját.

A Fradi-szurkolók az elmúlt hetekben rendre azt a dalt énekelték Lisztesnek, amivel anno az édesapját éltették, erről a fiú azt mondta, reméli, hogy nemsokára már száz százalékban neki fog szólni ez a rigmus.

„Hogy bepárásodott-e a tekintetem a gól után? Az enyém nem, mert még talán fel sem fogtam, milyen nagy dolog ez. Apué biztosan” – mondta a fiatal támadó, aki 159 percnyi játék során négy gólt és egy gólpasszt jegyez eddig tavasszal.

A Fradi előnye a győzelemmel 9 pont a második Kecskemét előtt, úgyhogy a címvédő akár már hétvégén bajnok lehet. A Kecskemét pénteken a Honvéd vendége lesz, a Fradi pedig a Kisvárdát fogadja.

Olvasói sztorik