Magyar foci

A Vidi edzője: Érthető a drukkerek csalódottsága, jó focit akartak látni, nem kapták meg

M4 Sport
M4 Sport

Továbbra sem tud elmozdulni a veszélyzónából a Fehérvár az NB I-ben, a csapat a 28 . fordulóban a Kecskeméttől kapott ki hazai pályán 2-1-re. A nemrég kinevezett vezetőedző, Bartosz Grzelak a találkozó után azt mondta, számára különösen az bosszantó, hogy volt egy konkrét meccstervük, amit viszont csak 15 percig látott viszont a pályán, utána a játékosai egyszerűen abbahagyták, amit megbeszéltek. Az is bosszantotta, hogy a második félidőben, kétgólos hátrányban is időbe telt, mire felvette a Vidi a ritmust.

Érthető a drukkerek csalódottsága, jó focit akartak látni, azért jöttek, nem kapták meg. Jobb minőséghez vannak szokva ebben a stadionban. Értékeljük, hogy kijöttek, buzdítanak bennünket és reméljük, továbbra is kitartanak mellettünk

mondta az M4-nek Grzelak, akitől azt is megkérdezték, lesz-e hatása a meccsen nyújtott teljesítménynek a következő összeállításokr, mire azt felelte, hogy amíg nem nyerik sorozatban a meccseket, addig természetesen az edzéseken dől el, milyen kezdőt jelöl majd ki, aki a legjobb teljesítményt nyújtja, bekerül. Hozzátette, hogy ő továbbra is maximálisan a labdarúgói mögött áll.

„Szervezettek, kreatívak és pontosak voltunk. Több helyzetünk volt, nem volt érdemtelen a vezetésünk. Egy kicsit csalódott vagyok, mert átadtuk a területet és az nem volt jó húzás, nem is ezt beszéltük meg. Ennek ellenére így is voltak komoly lehetőségeink.

Dicséret illeti a srácokat, mert rendkívül jól teljesítenek. A két éve tartó munka, stratégia, hogy kívülről tudják a házi feladatot. Élvezik a játékot, nincsenek megszeppenve, ha idejövünk Székesfehérvárra, gyönyörű stadionba, nagyon jó játékosokkal az ellenfélnél

– nyilatkozta Szabó István, a második helyen álló újonc, a Kecskemét vezetőedzője.

Olvasói sztorik