Magyar foci

„Az összes csapat idejön és itt fekszik az első félidőben. Ha jöttök ide játszani, akkor játsszatok” – a Diósgyőr edzője az ellenfelet kritizálta a meccs után

M4 Sport
M4 Sport

Bár sok helyzetet kidolgozott, végül nem tudta legyőzni a Diósgyőr Mosonmagyaróvárt az NB II 32. fordulójában.

A DVTK az egy ponttal is növelte előnyét a második MTK előtt, amely kikapott Siófokon, ennek ellenére Kuznyecov Szergej meglehetősen zabos volt a lefújás után.

A diósgyőriek edzője egyrészt mérges volt amiatt, hogy csapata két pontot eldobott a 90. percben kapott gól miatt, másrészt kritizálta az ellenfél játékát.

Hogy lennék nyugodt, amikor az első félidőtől kezdve húzzák az időt és folyton fekszenek. Tetszik a gyep Miskolcon, vagy mi van? Az összes csapat idejön és itt fekszik az első félidőben. Minek? Ha jöttök ide játszani, akkor játsszatok. Ez a játék egy kapura lövéssel? A bíró meg segíti ezeket a dolgokat. A bírónak nem kell az antifutballt segíteni

– nyilatkozta Kuznyecov az M4 Sportnak a találkozó után.

A döntetlen a Mosonmagyaróvárnak ért igazán sokat, amely így három ponttal előzi meg az osztályozós helyen álló Nyíregyházát, de Kuznyecovnak sem kell nagyon izgulnia, mivel csapata hat körrel a vége előtt tizenhárom ponttal áll jobban a harmadik Ajkánál, vagyis Miskolcon a következő idényben szinte biztosan NB I-es csapatok ismerkedhetnek az elmondottak alapján kiválónak tűnő gyepszőnyeggel.

Olvasói sztorik