Magyar foci

Kondás Elemér: Nagyon szégyellem magam a csapat nevében

Kovács Tamás / MTI
Kovács Tamás / MTI

Története első Magyar Kupa-döntőjét játszhatja a Budafok amely Beke Péter mesterhármasával nagyon simán, 3-0-ra győzte le a Vasast.

A Vasas a kupában vigasztalódhatott volna a pocsék bajnoki szereplés miatt, hiszen az NB I-ben utolsó helyen áll a csapat, de a Budafok az első félidőben lerendezte a továbbjutás kérdését. Berecz Zsombor, a Vasas csapatkapitánya a lefújás után azt nyilakozta az M4 Sportnak, hogy a meccs előtt megfelelő lelkiállapotban voltak a játékosok, de a hibáikból a Budafok építkezni tudott, onnantól pedig az élvonalbeli csapat csak futott az eredmény után.

„Sok reményünk nincsen. Azt gondolom, hogy mindenki a saját maga önbecsüléséért tud innentől küzdeni” – tette hozzá Berecz.

A kupadöntőért játszunk, és csak ennyit tudunk hozzátenni, ez nagyon kevés. Nagyon szégyellem magam a csapat nevében, és elnézést kérek a szurkolóktól, akik kilátogattak. Van, akin nem láttam, hogy megszakadna azért, hogy a csapat döntőbe jusson

– ezek már az angyalföldi edző, Kondás Elemér szavai. Amikor a riporter arról kérdezte, hogy folytatná-e ilyen eredmények után, Kondás csak azt felelte: erről most ne beszéljünk.

Mátyus János, a Budafok edzője mindenkinek köszönetet mondott, és fantasztikus estét emlegetett, majd a kupadöntőre utalva azt mondta, reméli, lesz még részük egy hasonlóban.

A finálét május 3-án rendezik a Puskás Arénában, és a Budafok ellenfele a ZTE lesz.

Olvasói sztorik