Magyar foci

Ifjabb Lisztes Krisztián: Majdnem elsírtam magam a pályán, de apu talán még nálam is jobban elérzékenyült

Koszticsák Szilárd / MTI
Koszticsák Szilárd / MTI

Lisztes Krisztián csereként beállva lett a Fradi hőse a Fehérvár ellen: a 17 éves játékos szerezte a címvédő mindkét gólját a 2-2-es döntetlen alkalmával.

„Az örömöm akkor lett volna felhőtlen, ha ezt a meccset be tudjuk húzni. De örülök nagyon, ez egy nagy pillanat volt. Már korábban is volt egy helyzetem, örültem volna, ha az is bemegy, a gól után pedig nagyon boldog voltam, el sem hittem.

Nagyon elérzékenyültem a pályán, majdnem elsírtam magam, de apu talán még nálam is jobban elérzékenyült

nyilatkozta a FradiMédiának Lisztes, akinek édesapja, idősebb Lisztes Krisztián 1993 decemberében, a Debrecen ellen szerezte első gólját az élvonalban.

A Kislány, nagy foci Facebook-oldal azt írja, idősebb Lisztes 17 évesen 4 hónaposan és 29 naposan talált be a Lokinak, míg a fia 17 évesen 10 hónaposan és 27 naposan követte a példáját.

Ifjabb Lisztes az idényben korábban a Fradi fiókcsapatában, az NB II-es Soroksárban játszott, ahol 17 meccsen három alkalommal volt eredményes. Az FTC-ben három meccsen volt kispados ebben a szezonban, majd a Fehérvár ellen végre megkapta a lehetőséget Sztanyiszlav Csercseszovtól, amivel maximálisan élni tudott.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik