Magyar foci

Kitart edzője mellett a Vasas, nem cseréli le Kondás Elemért

Vasvári Tamás / MTI
Vasvári Tamás / MTI

Ugyan szóba került a Vasas vezetőségénél, végül nem váltotta le Kondás Elemér vezetőedzőt.

Az NB I sereghajtójánál felmerült a közelmúltban, hogy másik edzővel próbálja meg kiharcolni a bentmaradást az együttes. A Nemzeti Sport érdeklődésére azonban Nagy Miklós sportigazgató elmondta, hogy nem szeretnék egyedül Kondás nyakába varrni az eredményeket, ezen kívül leszögezte:

a döntés üzenete, hogy a Vasasnál nem lehet edzőt buktatni. Az edzőváltással asztal alá söpörnénk a problémákat, amelyek mélyebben gyökereznek, mert nem az edző, hagyja ki a helyzetet és lő kapufát ziccerben és nem ő hagyja, hogy az ellenfél öt méterről kapura lőjön.

Nagy Miklós elismerte, nem vált be több igazolás sem, emellett az őszi edzőváltás sem bizonyult jó húzásnak, az idényt ugyanis még Kuttor Attilával kezdték. Mivel egy rosszul sikerült edzőváltáson már átesett a csapat, nem új szakemberben látják a megoldást.

A Vasasnál azonban egyértelmű, hogy nincs minden rendben, mivel Feczesin RóbertMárkvárt Dávid és Radó András is a tartalékok közé került fegyelmi okokból. Az angyalföldiek utolsó, 12. helyen állnak a tabellán, legutóbbi három mérkőzésükön pontot sem szereztek, a bentmaradástól pedig nyolc pontra vannak. Az NB I-ben még kilenc fordulót rendeznek, a Vasas legközelebb Debrecenben lép pályára.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik