Magyar foci

Potyagólt kapott, büntetőt rontott, de így sem kapott ki a Mezőkövesd

A Kisvárda labdarúgócsapata 1-1-es döntetlent játszott Mezőkövesden, a magyar élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának nyitómeccsén.

Rögtön egy hatalmas hibával kezdtek a hazaiak, Riccardo Piscitelli kipasszolt a kirúgást Ilja Beriasvilinek, aki rögtön vissza is gurított a kapusához. Piscitellire rárontott Jasmin Mesanovic és mivel a mezőkövesdiek játékosa csak megtolta a labdát, így a vendégek csatára könnyű gólt lőhetett.

Ezután rém gyenge 30 percet produkáltak a csapatok, a félidő hajrájára viszont feljavult a kövesdiek játéka. Végül egy borzalmas Cseri Tamás-lövést az alapvonal előtt elcsípett Dino Besirovic, a beadására pedig tökéletesen érkezett Andrej Lukic és fejjel kiegyenlített.

Térfélcsere után sikeresen nyomást tudott gyakorolni ellenfelére a Mezőkövesd, de jól védekeztek a kisvárdai védők, így amikor a kapus mellett el is jutott a labda a kapu irányába, mindig akadt egy blokkoló láb. Egészen a 64. percig, amikor Matheus Leonit megelőzte David Babunski, így egyrészt tizenegyeshez jutottak a hazaiak, másrészt a kisvárdai védő is megkapta második sárga lapját a meccsen. A büntetőt Cseri a bal alsóba lőtte volna, de Hindrich Ottó kiütötte a labdát.

Innentől picit felpörgött a találkozó, mert a Mezőkövesd igyekezett élni a lehetőséggel, hogy megnyerje a meccset, de a Kisvárda kontráiban is rejlett veszély. Újabb találat azonban nem esett, ezért aztán 1-1 maradt a végeredmény.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik