Magyar foci

Hat légióssal állt fel a Fradi NB III-as csapata, kifakadt az ellenfél edzője

Fradi.hu
Fradi.hu

Az NB III Közép csoportjának legutóbbi fordulójában a Fradi második csapata 2-1-re nyert a Majos ellen. A meccs után a Majos edzője, a korábbi FTC-játékos Kardos Ernő nehezményezte, hogy a hazai csapat hat külföldivel állt fel.

A Ferencváros kezdőcsapatában hat külföldi focista és egy magyar válogatott játékos volt, akiknek a havi bérük kb annyi, mint a mi kis amatőr klubunk kétéves költségvetése. Értékük pedig kb négymillió euró! Nálunk meg a játékosok hetven-nyolcvan százaléka a futball mellett dolgozik, hogy meg tudjanak élni!

jegyezte meg Kardos, aki úgy érzi, ilyen körülmények között a vereség győzelemmel ér fel számukra.

A Fradiban a francia Mehdi Boudjemaa, az amerikai Zyen Jones, a vajdasági születésű, de magyar állampolgársággal is rendelkező Dragan Cubra, a ghánai Say Shadirac Chyreme, az olasz Simone Trimboli és a Sztanyiszlav Csercseszov által az első csapat keretéből kitett, majd ittasan balesetet szenvedő argentin Carlos Auzqui volt a hat légiós, akire Kardos gondolt, a magyar válogatott pedig a Debrecenből érkezett Baráth Péter.

A két gólt Jones és Auzqui szerezte, és a Teol.hu szerint Baráth büntetőt rontott. A Fradi második csapata mindössze a 12. helyen áll, a Majos pedig a 15., és tizenhárom forduló óta nyeretlen.

Olvasói sztorik