Magyar foci

A Debrecen emberhátrányban csípett el egy pontot Újpesten

Emberhátrányban 1-1-es döntetlent játszott a Debrecen Újpesten az NB I 22. fordulójának zárómeccsén.

Branko Pauljevic balszerencsés öngóljával szerzett vezetést a DVSC, aki Alekszandrosz Kiziridisz jobbról érkező beadása elől nem tudott eltűnni a 17. percben. A hazaiak azonban irányítani tudták a mérkőzést a továbbiakban, de a következő nagy helyzet a vendégeké volt, a 29. percben, Tim Hall becsúszva mentett a kapuba tartó Dzsudzsák Balázs-lövésnél.

Az egyenlítés végül összejött a lila-fehéreknek, Christian Manrique eladott labdájából Luis Jakobi passzolt Ognjen Mudrinszkihez, aki kilőtte a jobb alsó sarkot. Térfélcsere után is nyomott az Újpest, Mudrinszki azonban csúnyán mellé lőtte az adódó nagy helyzetét, Csoboth Kevint pedig lerántotta Manrique, amiért piros lapot kapott. Innentől végképp egyoldalú lett a játék képe, a Debrecen kontrázott, az Újpest próbált begyötörni egy győztes gólt, de végül újabb találat már nem esett.

A döntetlen nem jó hír a lila-fehéreknek, mert a Fehérvár és a Honvéd is győzni tudott, így két pontra van csak a kieső helyektől az Újpest, ráadásul Milos Kruscic vezetőedzőt is kiállította.

Olvasói sztorik