Magyar foci

A Kecskemét két átlépős csel után rúgott góllal csent el egy pontot a Fraditól

A Kecskemét szombaton 1-1-es döntetlent játszott a Ferencváros vendégeként az NB I 20. fordulójában.

Nem játszottak jól a vendégek az első félidőben, majd felborult a pálya, végül egy rossz ütemű kivetődésnek köszönhetően tudott vezetést szerezni Adama Traoré a címvédőnek. Ez megfogta a KTE-t, több lehetősége is nyílt az FTC-nek a további gólokra, de nem talált be többször a Fradi.

Szünetben komoly fejmosást kaptak a kecskeméti focisták és egészen más összképet is mutattak térfélcserét követően. Mindössze nyolc perc alatt ledolgozta hátrányát a KTE, egy jobb oldali szögletet laposan lőtt Szuhodovszki Soma a tizenhatos előterébe. Ezt két játékos is átlépte, így Horváth Krisztofer üresen érkezhetett rá és kapásból a kapu jobb oldalába lőtt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

M4 Sport (@m4sportofficial) által megosztott bejegyzés

Innentől indult be igazán a meccs, a Ferencváros próbált nyomást gyakorolni ellenfelére, de időnként hajmeresztő hibákat produkált. A címvédő szerencséjére a vendégek nem büntették meg sem Myenty Abena luftját, sem azt, hogy Dibusz Dénes a 92. percben egyszerűen Tóth Barnához passzolt. A végeredmény így 1-1 maradt, amivel a Kecskemét második helyen áll a tabellán, 14 pontos lemaradással a Fradi mögött.

Olvasói sztorik