Magyar foci

„Több góllal kellett volna nyernünk” – a Fehérvár edzője az újabb vereség után

Szigetváry Zsolt / MTI
Szigetváry Zsolt / MTI

Lassacskán kiesőzónába verekszi le magát Fehérvár labdarúgócsapata, amely idén még képtelen volt nyerni, az NB I 19. fordulójának pénteki mérkőzésén, Mezőkövesden kapott ki egy hosszabbításban bekapott büntetővel 2-1-re. A Huszti Szabolcs irányította csapat a legutóbbi 12 bajnokija közül mindössze kettő győzött, és mindössze három pontra van az utolsó helytől.

„Az utolsó percben kikapni mindig nagyon rossz érzés, korábban a Paks ellen a végén kaptuk az egyenlítő gólt, most pedig ismét az utolsó percben talált be az ellenfél. A második félidő alapján megnyerhettük volna a meccset, ekkor szinte végig egykapuztunk, de a gyermeteg hibáinkat kihasználva voltak kontralehetőségei az ellenfélnek.

Ezt a mérkőzést – főleg a második félidő alapján – több góllal kellett volna megnyernünk

– idézte a klub honlapja Huszti Szabolcsot.

Kuttor Attila szerint a mezőkövesdiek nagyon komoly teljesítményt tudtak letenni az asztalra azzal, hogy hátrányból fordítottak a Fehérvár ellen.

„Voltak olyan periódusai a mérkőzésnek, amikor mi álltunk közelebb ahhoz, hogy megszerezzük a második gólt, olyan időszakok is, amikor a Fehérvár, de a közös hit és akarat megteremtette annak a lehetőségét, hogy a végén megnyerjük a mérkőzést. Bosszantó volt, hogy úgy kaptunk gólt, hogy előtte öt percen belül volt három óriási helyzetünk, de mutatja a csapat tartását, hogy rögtön tudtunk válaszolni rá és úgy gondolom, végig benne volt a mérkőzésben, hogy megnyerhetjük. Szerencsére az utolsó percben ez sikerült is.”

Kapcsolódó
A Vidi 93. perces büntetővel kapott ki Mezőkövesden
Egyperces gólváltás után az utolsó percben jött a mindent eldöntő gól.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik