Magyar foci

Kiállt extrapeches játékosa mellett az Újpest edzője

Szigetváry Zsolt / MTI
Szigetváry Zsolt / MTI
Rendkívül peches szériában van Tim Hall, az Újpest FC luxemburgi válogatott védője, aki egy hete büntetőt hozott össze a Honvéd ellen, a vasárnapi, Ferencváros elleni derbin pedig öngólt vétett. Edzője, Milos Kruscic azonban kiállt mellette.

„Nincs más dolgom, mint támogatnom őt, mert nagyszerű játékos. Évek óta figyelemmel kísérte az Újpest, olyan labdarúgó, akire szükségünk van. Valóban peches volt a legutóbbi két meccsen, előbb egy balszerencsés büntetőt, majd egy öngólt hozott össze. De nem kell ezekkel foglalkoznom, maximálisan ki kell állnom mellette” – vélte Krusic.

A szerb szakember a 3-1-es vereséget követően gratulált a Ferencvárosnak, azt mondta, az eredmény mindig az igazságot tükrözi.

„Mi megpróbáltuk a maximumot adni, megpróbáltunk versenyképesek lenni. Az első félidőben nagy nyomás alatt játszottunk, jól védekeztünk, de a Fradi komolyabb helyzet nélkül szerzett egy szerencsés gólt. A második félidőben bátrabban támadtunk, egyenlítettünk, de a második Fradi-gól döntőnek bizonyult.

Hat hónap alatt sokat fejlődtünk, fiatal a csapatunk, a játékosok tapasztalatot szereztek, büszke vagyok

– nyilatkozta az M4 Sportnak.

Kapcsolódó
Két kulcsember is megsérült, de Csercseszov bizakodó
A Fradi már 14 pontos előnnyel vezeti a bajnokságot.
Olvasói sztorik