Magyar foci

Az Európa Liga egyenes kieséses szakaszában a Puskás Arénába költözik a Fradi

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu

A Ferencváros tavaszi, egyenes kieséses mérkőzésein a Puskás Aréna lesz a csapat otthona az Európa Ligában, jelentette be Kubatov Gábor klubelnök.

A zöld-fehérek első embere a Nemzeti Sportnak adott interjút, amelyben kitértek erre is, hiszen a közvéleményt régóta foglalkoztatta már a kérdés. Ősszel a Fradi tíz pontot gyűjtött a H csoportban, amelyet így meg is nyert az AS Monaco, a Trabzonspor és a Crvena zvezda előtt, így sporttörténelmet írva magyar csapatként továbbment az egyenes kieséses szakaszba.

Döntöttünk, a Puskás Arénába költözünk. A helyváltoztatási kérelmünket elküldtük az UEFA-nak. Nehéz döntés volt, hiszen a Groupama Aréna a mi otthonunk, rendkívüli atmoszférával, ahol közel vannak a nézők a pályához. De beszéltünk a szurkolóinkkal, kikértük a szakmai stáb és a játékosok véleményét is, mindenki azt mondta, nem gond, menjünk a nemzeti stadionba

– idézi a sportnapilap Kubatovot a váltás kapcsán.

Az FTC az első körben még nem szerepel, mivel a csoportgyőztes jogán automatikusan a nyolcaddöntőben szerepel majd. Ellenfelet csak később sorsol az UEFA.

Olvasói sztorik