Ivándi Szabó Balázs / 24.hu
Magyar foci sport

A tavaszi Európa Liga-meccseket a Puskás Arénába vinné a Fradi

A Ferencvárosi Torna Club elnöke, Kubatov Gábor a Hír TV-nek adott interjújában elárulta, valóban szeretnék a Puskás Arénába vinni az Európa Liga-nyolcaddöntős mérkőzést.

A Fradi megnyerte a csoportját, ezért tavasszal a rájátszásban szerepelhet majd. Korábban napvilágot látott a találgatás, hogy a nagyobb nézőszám érdekében a párharc hazai mérkőzését a Groupama Aréna helyett a Puskás Arénába vinné a klub. Kubatov Gábor az interjújában elmondta, az FTC mindegyik EL-rájátszásbeli meccsére érvényes szerződést szeretne a klub.

„Még nem született döntés, de a Puskás felé tartunk. A bérleti díjról kell egy jó megállapodást kötni, és talán le tudjuk ott játszani az elmúlt évtizedek legfontosabb meccsét vagy meccseit, én reménykedem, hogy nem csak egy meccset játszunk ott.

Három párharcra vagyunk a döntőtől és úgy ülök itt, hogy kaphatunk bárkit, akár tovább is juthatunk, én a döntőbe vágyom. Lehet, hogy nevetni fognak, mint ahogy nevettek, amikor azt mondtuk, hogy mi csoportkörbe akarunk jutni, de azt szeretném, hogy a Ferencváros Európa egyik meghatározó csapata legyen

– mondta a Ferencváros elnöke.

Kubatov arról is beszélt, mennyire nagyra tartja Szalai Ádámot, de nem hiszi, hogy rá lenne szüksége a csapatának, valamint az Újpest elleni 6-0 is szóba került, amiről annyit mondott, régóta várt a revansra.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!