instagram.com/szoboszlaidominik
Magyar foci sport

Ellopták a kisfiú Szoboszlai-mezét, a csapatkapitány közbelépett

Csütörtök este a magyar labdarúgó-válogatott 2-2-s döntetlent ért el a Luxemburg ellen idegenben lejátszott felkészülési mérkőzésen. Szoboszlai Dominik először vezette pályára csapatkapitányként a nemzeti tizenegyet, majd  a találkozó végén annak a kisfiúnak adta a mezét, aki egy „Dominik odaadod a mezedet” feliratú transzparenst szorongatott a mérkőzés alatt.

instagram.com instagram/szoboszlaidominik

Az m4sport szúrta ki, hogy a történet itt nem ért véget, mert kiderült, hogy a kilencéves kisfiútól egy másik szurkoló elvette, majd el is vitte, konkrétan ellopta a mezt. Az esetről az édesapa posztolt felháborodottan az Instagramon, amit többen is megosztottak, így jutott el az eset híre Szoboszlai Dominikhoz is, aki azonnal felajánlotta, hogy egy másik válogatott mezt eljuttat a kisfiúhoz.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!