Mohos Márton / 24.hu
Magyar foci sport

Dibusz Dénes új szerződést írt alá a Ferencvárossal

Dibusz Dénes meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal, olvasható a klub honlapján.

A pécsi kapus 2014-ben igazolt a zöld-fehérekhez, azóta ötszörös magyar bajnok, négyszeres Magyar Kupa-győztes és 22-szeres válogatottnak mondhatja magát, sőt a csapatkapitányi karszalagot is megkapta.

A futball egyik alaptörvénye így szól: végy egy jó kapust. Nekünk van is egy kiváló! Ráadásul 2027-ig biztosan velünk marad a Kapitány

– írta Kubatov Gábor, a Ferencváros elnöke.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!