Magyar foci

Képtelen elmozdulni a kiesőzónából az Újpest

M4
M4

3-1-re kikapott Pakson, így ha a vele azonos pontszámmal állók közül nem kap valamelyik rivális egy nagy verést, akkor az utolsó előtti helyen telel a csapat.

A Paks az első félidő hajrájában szerezte meg a vezetést Papp révén, majd Hahn megduplázta azt a 48. percben. A nemrég igazolt Ambrose szépített, majd kis híján egyenlített a vendégcsapat, de Jakobi lövése a lécről fölé vágódott. A 78. percben aztán bealudt az újpesti védelem, Bőle adott középre, Varga Barnabás pedig a védők között kilépve zárta le a meccset.

A végén Waltner Róbert, a paksiak vezetőedzője még kapust is cserélt, a 18 éves Simon Barnabás személyében így újoncot avatott a csapat.

Az Újpest tehát az utolsó előtti helyen ragadt, míg a Paks feljött a hatodik helyre, megelőzte a korábban a Puskás Akadémiától vereséget szenvedő Debrecent.

Kapcsolódó
Elsült Dzsudzsák bal lába, a felcsúti kapus hiába repült
Marco Rossi szeme láttára lőtt a felcsúti kapuba a tizenhatoson kívülről. A DVSC így is kikapott.

NB I, 16. forduló

Paksi FC-Újpest FC 3-1 (1-0)

 

Paksi FC: Nagy G. (Simon B., 92.) – Kinyik, Szélpál (Hahn, 31.), Kádár, Szabó J. – Papp, Balogh – Sajbán, Bőle (Pesti, 92.), Szabó I. B. (Tamás O., 77.) – Varga B.

Újpest FC: Nikolic – Szabó II. B., Csongvai, Kastrati, Pauljevic (Ambrose, 59.) – Mack, Katona, Jakobi – Borello (Simon K., 53.), Gouré, Csoboth (Ljujic, 84.)

gólszerzők: Papp (44.), Hahn (49.), Varga B. (78.), illetve Ambrose (69.)

sárga lap: Bőle (6.), Szabó I. B. (74.), illetve Kastrati (27.), Mack (45.), Katona (81.)

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik