M4
Magyar foci sport

Dzsudzsák a búcsúmeccséről: A 108-cal nem szenvedtem meg annyira, mint az utolsóval

Dzsudzsák Balázs a görögök ellen búcsúzik el a magyar labdarúgó-válogatottól. Legutóbb 2019-ben lépett pályára a nemzeti csapatban, 108 fellépésnél jár, amivel Király Gáborral közösen csúcstartó, azaz november 20-án majd rekordot dönt a Puskás Arénában. A Felcsút elleni 2-1-es vereséget követően nyilatkozott az M4-nek, szóba került a magyar görög is.

A 108-cal nem szenvedtem meg ennyire, nem vártam ennyit, mint az utolsó búcsúmérkőzésre

– mondta a 35 éves játékos, aki a Puskás Akadémia ellen látványos gólt szerzett, amit ráadásul Marco Rossi, a szövetség kapitány is a helyszínen látott.

„Nagyon boldog vagyok, hogy ez összejöhet, köszönöm mindenkinek, aki ehhez hozzájárult, akinek örömet okozhattam. Sikerbe és kudarcba is osztoztam az elmúlt 13-14 évben, úgyhogy megvan már a szöveg, amit mondani fogok. Elmondhatatlanul hálás vagyok, hogy a világ legszebb sportját űzhetem, és ennyi szeretetet kaptam szurkolóktól, ennyi sikert értem el a három legszebb színben a világom. Nagyon várom, hogy mindezt még egyszer átélhessem” – nyilatkozta a mondandója végére láthatóan elérzékenyült Dzsudzsák Balázs.

A játékos utolsó meccse 2019 novemberében, a Wales otthonában elszenvedett Európa-bajnoki vereség volt. Azóta több vitát generált, hogy helye lenne-e a csapatban, Rossi azonban nem hívta meg egyszer sem, legutóbb azonban úgy nyilatkozott az olasz, Dzsudzsák megérdemli a búcsúmeccset, és ez a meghívó nem szívesség a kapitány részéről.

Kapcsolódó
Elsült Dzsudzsák bal lába, a felcsúti kapus hiába repült
Marco Rossi szeme láttára lőtt a felcsúti kapuba a tizenhatoson kívülről. A DVSC így is kikapott.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!