molfehervarfc.hu
Magyar foci sport

Megműtötték a Vidi NB III-ba száműzött csatárát

Budu Zivzivadze még a Fehérvár második csapatának vasárnapi, NB III-as mérkőzésén szenvedett vállsérülést, amely után egyből kórházba kellett szállítani. A klubhonlap szerint

csütörtökön egy kisebb műtéti beavatkozáson esett át, várhatóan hat hét múlva tudja elkezdeni a rehabilitációs munkát.

Az előző szezon második felét kölcsönben az Újpestnél töltő grúz csatár jól kezdte a mostani idényt, főleg a Konferencia Liga-selejtezőben szállította a gólokat, míg a bajnokságban egyszer volt eredményes. Az Újpest ellen otthon elveszített, októberi meccset követően aztán, míg a Vidi-tábor kérdőre vonta a csapattársait, ő az újpesti tábornak köszönt, majd a rivális Onovo mezében hagyta el a pályát. Bár bocsánatot kért, emiatt kikerült az első keretből és azóta az NB III-ban focizik.

A Fehérvár ismét kikapott az Újpesttől, a sajtótájékoztatón pedig a vezetőedzőt, Huszti Szabolcsot kérdezték a játékos helyzetéről, de azt mondta, unalmas már ez a téma, ő ebbe az egészbe belecsöppent (szezon közben nevezték ki Michael Boris helyére), a klub pedig az érkezése előtt meghozott már egy döntést Zivzivadzéval kapcsolatban.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!