Magyar foci sport

Százmillió eurót ér a válogatott, Dzsudzsák a legkevesebbet, Szoboszlai a legtöbbet

Miután Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetsélgi kapitánya kedden keretet hirdetett a Luxemburg és Görögország elleni felkészülési mérkőzésekre, megnéztük, hogyan áll a játékospiacon a magyar labdarúgók, így a válogatott egészének becsült értéke.

Kapcsolódó
A nagy visszatérés, Dzsudzsák három év után újra bekerült a válogatott keretébe
A debreceni játékos 2019 után léphet pályára ismét a válogatottban, egyedüli rekorder lesz. A görögök ellen búcsúzik.

Nos, többeknek is emelkedett az értéke, így a válogatott összeértékét immár majdnem 100 millió euróra taksálja a transfermarkt.com

  • A legtöbbet Szoboszlai Dominik értéke emelkedett, a tavaly júniusi 25 milliós szerződtetése óta már 35 millióra tartják.
  • Gazdag Dániel ára emelkedett még látványosabbat. A Honvédból 2021. nyarán Amerikába, a Philadelphia Unionba igazoló támadó 1,5 millió euróról 6 millióra emelkedett.
  • A válogatott búcsúmeccsére készülő Dzsudzsák Balázs legmagasabb piaci értéke 2012-ben 18 millió euróra rúgott, ma azonban ennek csak a töredéke, a válogatott keret tagjai közül a legalacsonyabb, 250 ezer euró.

A teljes listát itt nézheti meg.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!