Szigetváry Zsolt / MTI
Magyar foci sport

Koronavírusos lett a kórházban ápolt Mészöly Kálmán

Mi is beszámoltunk róla, hogy tüdőgyulladással, keringési rendellenességgel és fertőzéssel került a Szent János Kórházba a 81 éves Mészöly Kálmán.

A korábbi legendás játékost és szövetségi kapitányt a Sportal szerint a belgyógyászatról most a covid-osztályra helyezték át, miután elkapta a koronavírust.

A válogatottban 61 meccsen szerepelt és szövetségi kapitányként szintén 61 találkozón dirigáló Mészöly állapotáról fia, Géza későbbre ígért tájékoztatást, írja a Sportal.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!