Kovács Tamás / MTI
Magyar foci sport

Kórházba került Mészöly Kálmán

A János Kórház Belgyógyászati osztályán ápolják Mészöly Kálmánt, írja a sportal.blikk.hu. A portál értesülései szerint kritikus állapotban szállították be, később azonban frissítették a cikket, miután a fia, Mészöly Géza nyilatkozott, aki azt mondta, mindenkinek köszöni, hogy aggódik az édesapjáért. Abban bíznak, hogy a szervezete ezúttal is legyőzi a betegséget.

Tüdőgyulladással, keringési rendellenességgel és fertőzéssel került kórházba, de az orvosok elmondása szerint a helyzethez képest jó állapotban van

– mondta Mészöly Géza.

A 81 éves Mészöly az elmúlt években többször is kórházi ápolásra szorult.

A Szőke Sziklának becézett korábbi hátvéd a magyar válogatott és a Vasas kiválósága volt. A nemzeti csapatban 61 alkalommal lépett pályára, volt Európa-bajnoki bronzérmes. Az angyalföldieket 1959 és 1972 között erősítette, öt bajnoki címet nyert. 1962-ben az év labdarúgójának választották, edzőként pedig három különböző időszakban is volt a magyar válogatott szövetségi kapitánya.

2018-ban megkapta a Magyar Labdarúgó Szövetség Életműdíját.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!