Magyar foci

Bognár György csak mosolyogni tud az Eriksen-eset utáni balhén

Amikor tavaly nyáron, Christian Eriksen majdnem tragikus véget ért eseténél botrányosan nyilatkozott, úgy tűnt, nem kér továbbiakban Bognár György szakkommentálásából az M4 Sport.

Kapcsolódó
Botrányos szereplése után visszatér az M4-re Bognár György
Érzéketlenül reagált arra, hogy Christian Eriksent újraélesztették a pályán.

A jelenleg az MTK edzőjeként dolgozó korábbi 50-szeres válogatott labdarúgó teljesen érzéketlenül kommentálta a helyzetet, kritizálta az UEFA döntéshozóinak lassúságát – őket teszetosza népségnek nevezte, akik most fontosnak érzik magukat, és „túlspilázzák a dolgokat” – a meccs folytatásával kapcsolatban, és olyan kiszólásokat tett, mint hogy talán „nem találják a labdát”, azért késik a játék.

Számomra nem Eriksen állapota aggasztó, hanem hogy hogy lehetnek valakik ilyen döntésképtelenek

– hangoztatta, amikor a meccset nem folytatták azonnal, hanem az UEFA vezetői is arra vártak, hogy jó híreket kapjanak a kórházból.

Bognár bő egy évvel a történtek után ismét felkérést kapott az M4 Sporttól, és ahogy a Sportal.hu-nak elmondta,

az Eriksen-eset utáni balhén csak mosolyogni tud, mert tökéletesen igaza volt.

„Sajnos a tévéműsor nem volt jól vezetve, mert egy óra negyvenöt percen keresztül ugyanazokat a kérdéseket feltenni négyszer-ötször, rendkívül idegesítő, de egyszerű volt a forgatókönyv számomra, akkor és most is. Egy percig sem idegeskedtem, a Facebook-világ pedig hidegen hagy. Voltam már pár futballmeccsen, és tudom a megfelelő protokollt, hogy mit kell csinálni, illetve miért kell gyorsan és azonnal dönteni. Pontosan azért, hogy a kétségek ne maradjanak meg az emberekben, és ezt ott az Eb-n elmulasztották.

Óriási hibát követtek el, de végül minden szerencsésen alakult, és ez a lényeg.

A teljes interjút itt elolvashatja.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik