ujpestfc.hu
Magyar foci sport

Az Újpest igazolt egy játékost, aki legutóbb márciusban játszott a német harmadosztályban

20 éves védekező középpályás érkezését jelentette be az NB I-ben szereplő Újpest, az ugyanakkor nem derül ki a klub közleményéből, hogy Luis Jakobi mennyi időre írt alá. Csak annyit jegyeztek meg, hogy sikerekben gazdag újpesti éveket kívánnak neki.

Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek Újpesten, örömmel tölt el, hogy a klubbal és a klubbért dolgozhatok ebben a gyönyörű közegben, ebben a fantasztikus stadionban.

Remélem, hogy amint beilleszkedtem már a mérkőzéseken is szerepet kapok és hozzásegíthetem a csapatot a sikerekhez. Sokat fogok dolgozni az edzéseken és harcolni a pályán játékostársaimért, a teljes stábért és természetesen a szurkolókért is” – idézi a klubhonlap Jakobit.

Kapcsolódó
A 95. percben, komoly kapusbaki után szenvedte ki a győzelmet a Diósgyőr
Molnár Zsombor sokáig meccsben tartotta a Dorogot, de egy rossz labdaérintése eldöntötte a találkozót.

A játékos a mainzi utánpótlásban nevelkedett, majd 2020-ban a Greuther Fürth második csapatához igazolt, 2021 nyarán pedig a harmadosztályú Türkgücü Münchenhez írt alá szabadon igazolhatóként. A Transfermarkt szerint 9 bajnokin 521 percet töltött a pályán a 3. Ligában, legutóbb márciusban játszott, ugyanis a csapata, amelytől addigra már 11 pontot levontak, pénzügyi problémák miatt a hónap végén visszalépett a bajnokságtól, az eredményeit pedig törölték. A Türkgücü az utolsó helyen állt akkor, igaz, a pontlevonás miatt is.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!