John Thys / Belga via AFP
Magyar foci sport

A partjelző mentett életet a magyar bajnokin

Vasárnap délelőtt rendezték a BFA Szigetvár–Pogány Bogád SE U19-es bajnokit, az első félidő hajrájában azonban megállt a játék, mert egy szurkoló rosszul lett a lelátón. A PécsMa cikke beszámolója szerint az egyik asszisztens, Kreskai Tamás azonnal sietett segíteni, ő ugyanis az Országos Mentőszolgálatnál dolgozik mentésirányítóként.

Kapcsolódó
A Kisvárda teljes stábja lemondott az újpesti zakó után, de nem fogadta el Révész Attila
Három meccsen kapott ki a csapat rúgott gól nélkül, miközben nyolcat kapott.

„Nem sokkal jártunk az első félidő vége előtt, amikor arra lettem figyelmes, hogy mögöttem a nézőtéren többen is kiabálnak, valaki ugyanis rosszul lett.

Azonnal eldobtam a zászlót, átugrottam a korlátot és odasiettem, stabil oldalfekvésbe helyeztem az idő közben az eszméletét is elveszítő szurkolót.

Szerencsére kis idő múlva valamivel jobban lett, az eszméletét is visszanyerte, és a mentős kollégák is hamar a helyszínre értek, hogy aztán a Szigetvári Kórházba szállítsák a drukkert” – mondta a lapnak Kreskai, aki nem érzi úgy, hogy különleges dolgot tett volna, ugyanakkor felhívta a figyelmet az elsősegély-nyújtás fontosságára.

Később a mérkőzés is folytatódott, a hazaiak 6-2-re nyertek.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.

Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért. Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!